Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Etäteoriaopetus virtuaaliluokassa suoritetaan verkossa

Etäteoriaopetuksessa opiskelet virtuaaliluokassa liikenneopettajan johdolla ajokorttiopetuksen teoriatunteja verkon välityksellä. Tehokkaan opetuksen ja laadukkaan interaktiivisuuden takaamiseksi liikenneopettaja opettaa etäteoriatunneilla vain sen hetkistä virtuaaliluokkaa. Kyseessä ei siis ole tallenne tai nettikameralähetys tavanomaiselta teoriatunnilta.
Yhden oppitunnin kesto on 45 min. Voit osallistua oppitunnille esim. kotona. Huolehdit vain, että paikka jossa olet on riittävän rauhallinen ja mahdollistaa keskittymisen opiskeluun. Oppitunneille voit osallistua tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Saat Autokoululta ohjeet opiskelun aloittamiseen.

Ryhmäopetusta

Virtuaaliluokassa opiskelet ryhmässä ja olet live-yhteydessä oppituntia pitävän liikenneopettajan ja muiden oppilaiden kanssa. Oppitunneilla käyt läpi opiskeltavia asioita oppimateriaalin kautta samoin kuin luokkamuotoisessakin opetuksessa ja sinulla on mahdollisuus keskustella ja kysyä opetukseen ja autokoulun suorittamiseen liittyvistä asioista.

Rakenna oma lukujärjestyksesi

Voi suorittaa oppitunnit haluamassasi järjestyksessä ja rakentaa itsellesi sopivan aikataulun. Virtuaaliluokan rinnalle voit kysyä Autokoulultasi mahdollisuuksista hyödyntää myös luokkamuotoista teoriaopetusta.

Ohjeet

Parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen saavuttamiseksi tutustu hyvissä ajoin ohjeisiin ja perehdy testaten laitteesi toimintoihin.


https://www.virtuaaliteoriat.fi/solehmainen

 

 https://www.youtube.com/watch?v=SfSnZGuhjS4