Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 Autokoulu rahoitus ja osamaksu

 

 

Voit maksaa juuri Sinulle sopivissa osissa.

  • Et maksa ostoksen yhteydessä mitään — lasku toimitetaan kotiisi seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Voit hakea tiliä helposti suoraan sivuiltamme — Klikkaa “Täytä luottohakemus tästä!”
  • Avattu tili on jatkuvakäyttöinen ja voit helposti hakea hyödyntää sitä jatko-ostoksiisi!

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisellä hakemuksella. Luotonantaja on Resurs Bank Ab Suomen sivuliike.

Edut

Tilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun. Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Myönteisen päätöksen saatuasi, ilmoita meille asiasta sähköpostitse solehmainen@outlook.com tai jos et ole vielä kurssille ilmoittautunut, niin voit tiedon kirjoittaa myös ilmoittautuessasi “Lisätiedot” -kohtaan. Tarvitsemme siis erikseen tiedon, että Autokoulutili on sinulla käytössä, jotta osaamme ottaa sen huomioon laskutuksessa.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8–18).

 

Kuukausierän suuruus valittavissa, alk. 40–50 euroa/kk.

Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon tai maksaa koko summan kerralla pois.

 

Hae rahoitusta tästä https://apponline.resurs.com/form/31000fi

 

Yleiset luottotiliehdot:
https://documenthandler.resurs.com/Dokument.pdf?docType=commonTerms&land=FI&customerType=NATURAL&language=fi

 

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (VEK): https://sekki.resurs.com//rsekki?bankProductId=BR197069&chainId=31000&countryCode=FI&language=fi&storeId=31048&cardType=&agentId